dnes je 25.9.2021

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Stravovanie zamestnancov vo vlastnom stravovacom zariadení

27.6.2006, Zdroj: Verlag Dashöfer

Pri nákupe surovín má nárok na odpočet DPH. Hodnota jedného jedla predstavuje podľa kalkulácie 60 Sk. Zamestnávateľ poskytuje príspevok presne vo výške 55 % z hodnoty jedla.

Výpočet:

Hodnota, cena jedla                                      60 Sk

Príspevok zamestnávateľa – 55 %                33 Sk

Rozdiel hradený zamestnancom                    27 Sk

Základ DPH

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO profi.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
www.szz.sk
www.zps.sk
www.keepi.sk
www.sfa.sk
www.szk.sk