dnes je 1.12.2022

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Stravné lístky v jednoduchom účtovníctve

28.1.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Vzhľadom na daňovú orientáciu jednoduchého účtovníctva musí podnikateľ – účtovná jednotka, rozlišovať pri účtovaní, ktorý výdavok alebo jeho časť je daňovým výdavkom a ktorý nie je daňovým výdavkom. Pri účtovaní stravného zamestnancov je podstatné, aby ako daňový výdavok bola zaúčtovaná len suma vo výške 55 % ceny poskytovaného jedla,  najviac však na každé jedlo do sumy 55 % stravného poskytovaného pri

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO profi.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
Vzťahuje sa k obdobiu platnosti:

Nedostupné pre váš modul.