dnes je 13.5.2021

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Musím jednotlivo analyticky viesť nákup tovaru a surovín na prípravu jedál pre kuchyňu, reštauráciu a bufet?

3.2.2014, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázka:

Účtujem v sústave JÚ penzión ktorý má kuchyňu a reštauráciu a taktiež poskytujeme ubytovanie. Pri penzióne tiež prevádzkujeme lyžiarsky vlek a bufet v zimnom období.

1.musím jednotlivo analyticky viesť nákup tovaru a surovín na prípravu jedál pre kuchyňu, reštauráciu a bufet?

2. Mám povinnosť evidovať zásoby na sladových kartách a

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO profi.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k téme:
Vzťahuje sa k typu informácie:
www.szz.sk
www.zps.sk
www.keepi.sk
www.sfa.sk
www.szk.sk