dnes je 20.9.2021

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Môžem prevádzkovať reštauráciu ak nemám odbornú spôsobilosť?

22.7.2016, , Zdroj: Verlag Dashöfer

U väčšiny podnikateľov platí, že podnikajú práve v oblasti, ktorú vyštudovali alebo v nej získali dostatočnú prax. Nie je však neobvyklá ani situácia, kedy niekto, kto vyštudoval úplne iný odbor, prejavil záujem o  prevádzku svojej vlastnej reštaurácie. Tento druh živnosti si ale vyžaduje štúdium v odbore. Ako postupovať v takýchto situáciách? Slovenská legislatíva umožňuje pre

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO profi.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k téme:
Vzťahuje sa k typu informácie:
www.szz.sk
www.zps.sk
www.keepi.sk
www.sfa.sk
www.szk.sk