dnes je 13.5.2021

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Kto môže podnikať v oblasti gastronómie a prevádzkovať živnosť?

7.9.2016, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Otvorenie a prevádzka reštaurácie spadá podľa zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „živnostenský zákon“) medzi remeselné živnosti ako „Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne“. Kto môže začať podnikať a otvoriť si reštauráciu? Aké podmienky musí táto osoba spĺňať? Môže mať

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO profi.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k téme:
Vzťahuje sa k typu informácie:
www.szz.sk
www.zps.sk
www.keepi.sk
www.sfa.sk
www.szk.sk