dnes je 26.10.2021

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Ako zaúčtovať náklady v JÚ, ktoré vzniknú pred začatím a po skončení činnosti?

5.4.2013, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Otázka:

SZČO, ktorý má tzv.sezónne podnikanie - prevádzkuje bufet, ktorý je otvorený 6 mesiacov v roku, od 1.4. - 30.9. Takto podniká každý rok, vždy na pol roka, od 1.10 - 31.3. preruší živnosť. Ako v takomto prípade zaúčtovať náklady v JÚ? Ako a kedy si môže uplatniť náklady v DP - ktoré vzniknú pred začatím a po skončení činnosti? Jedná sa o náklady, ktoré

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO profi.
Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
www.szz.sk
www.zps.sk
www.keepi.sk
www.sfa.sk
www.szk.sk